Официалното откриване на празничната коледно-новогодишна програма в Казанлък ще се

...
Официалното откриване на празничната коледно-новогодишна програма в Казанлък ще се
Коментари Харесай

Коледната елха в Казанлък грейва на 8 декември

Официалното разкриване на празничната коледно-новогодишна стратегия в Казанлък ще се състои на 8 декември на централния площад " Севтополис ", оповестяват от пресцентъра на локалната администрация. 

Програмата ще включва Коледно-новогодишна фиеста на децата на Казанлък, запалване на светлините на коледното дърво и посрещане на Дядо коледа в центъра на града, както и забавление край празничната елха с присъединяване на Станимир Нанчев - Стенли и на вокална група " Искрица " с музикален възпитател Стефка Денева. Специален посетител в празничната вечер ще бъде нидерландският диджей Brooks, а вечерта ще приключи с фойерверки. 

В централната част на Казанлък към този момент стартира слагането на коледната декорация, а със запалването на светлините на коледната елха ще грейне и цялата празнична декорация в града. Традиционно в този ден на площад " Севтополис " се събират стотици поданици и посетители на града, а през 2022 година по централните улици на Казанлък мина шествие от над 700 деца. Това събитие дава началото на разнообразна стратегия, която приключва в новогодишната нощ. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР