Официално вече стана ясно, че сериалът Стрейнджър тингс (Stranger Things)

...
Официално вече стана ясно, че сериалът Стрейнджър тингс (Stranger Things)
Коментари Харесай

Stranger Things роди нова звезда

Официално към този момент стана ясно, че сериалът " Стрейнджър тингс " (Stranger Things) ще има своя нов сезон, въпреки че датата за премиерата към момента не е конкретизирана. Това ще се случи следващата година, а ние към този момент нямаме самообладание.

Сред новите лица, които ще забележим в сериала, е и актрисата Грейс Ван Дийн, а нейното име ще чуваме отсега нататък и в доста други продукции. Тя има хубост на Дисни принцеса и гений за огромни награди в Холивуд, написа каналът " Stars News " във vbox7.

Какво се знае за Грейс? Актьорството е в кръвта ѝ - татко ѝ е артист, въпреки и с по-малки функции. Въпреки холандското си име тя е родена в Лос Анджелис. В фамилията са четири деца. Грейс изиграва първата си роля, когато е едвам на 9. Следват още и още функции в телевизионни продукции, филми, както и странични планове с татко ѝ.

През 2017 година Грейс става част от сериала на Netflix Greenhouse Academy. Именно поради тази продукция става същински известна. Въпреки големия триумф на първите два сезона, актрисата взема решение да не продължи в този план. Това разочарова значително почитателите ѝ, само че не след дълго щастието ѝ се усмихва и е поканена за ролята на Криси в Stranger Things.



Грейс е на 25 година и с изключение на с актьорска работа се занимава и с продуциране на късометражни филми, писане на сюжети. Любопитна детайлност е, че тя има връзка със звезда от продължението на " Клюкарката ", Конър Паоло.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР