Официално вече стана ясно, че сериалът Stranger Things ще има ...

Официално вече стана ясно, че сериалът Stranger Things ще има

Роди се звезда: Грейс Ван Дийн е новото голямо име в Stranger Things

Официално към този момент стана ясно, че сериалът Stranger Things ще има своя нов сезон, въпреки че датата за премиерата към момента не е конкретизирана. Това ще се случи следващата година, а ние към този момент нямаме самообладание. 

Сред новите лица, които ще забележим в сериала, е и актрисата Грейс Ван Дийн , а нейното име ще чуваме отсега нататък и в доста други продукции. Тя има хубост на Дисни принцеса и гений за огромни награди в Холивуд, написа каналът във vbox7.
                 

Какво се знае за Грейс? Актьорството е в кръвта ѝ - татко ѝ е артист, въпреки и с по-малки функции. Въпреки холандското си име тя е родена в Лос Анджелис. В фамилията са четири деца. Грейс изиграва първата си роля, когато е едвам на 9. Следват още и още функции в телевизионни продукции, филми, както и странични планове с татко ѝ.
                 

През 2017 година Грейс става част от сериала на Netflix Greenhouse Academy. Именно поради тази продукция става същински известна. Въпреки големия триумф на първите два сезона, актрисата взема решение да не продължи в този план. Това разочарова до огромна степен почитателите ѝ, само че не след дълго щастието ѝ се усмихва и е поканена за ролята на Криси в Stranger Things.

Грейс е на 25 година и с изключение на с актьорска работа се занимава и с продуциране на късометражни филми, писане на сюжети. Любопитна детайлност е, че тя има връзка със звезда от продължението на " Клюкарката ", Конър Паоло.

Източник: dariknews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg