Официално откриване на новите съблекални на игрището Академика Спорт“ се

...
Официално откриване на новите съблекални на игрището Академика Спорт“ се
Коментари Харесай

Академик с нова важна придобивка

Официално разкриване на новите съблекални на игрището „ Академика Спорт “ се организира в град Свищов. Това оповестиха от общинския пресцентър. Това е първи резултат на акцията „ Един за всички, всички за Академик “, която стартира в края на август предходната година. Събитието почете кметът на Свищов доктор Генчо Генчев, който откри новата облага, предопределена за най-малките ученици на футболен клуб „ Академик “. Кметът поздрави управлението на клуба, родителите и доброволците, които за седем месеца направиха допустимо откриването на съблекалните. 

" Вие показахте, че в града на донорите, традициите са живи ", съобщи кметът. 

Той напомни, че управата на Общината поставя старания за развиването на футбола като най-популярен спорт на територията на община Свищов. Преди формалната гала Христо Цветанов, заместник-председател на Управителния съвет на Общински футболен клуб (ОФК) „ Академик “ връчи грамота на Юзджан Алиманов за реализирани отлични спортни резултати и за присъединяване в селекцията на Националния тим по футбол U15. „ Около 43 – 44 хиляди лв. е цената на осъществените ремонтни действия “, сподели Емил Перушанов, ръководител на Управителния съвет на ОФК „ Академик “. Средствата бяха събрани от спомоществователи, ученици и другари на клуба. През миналите седем месеца помощ пристигна от Свищов, Варна, Лондон и Лайпциг за самодейността, почнала от родител на трениращо дете. Днес детско-юношеска школа (ДЮШ) „ Академик “ има съвременно оборудване, подобрявайки изискванията за тренировки на децата, показват от спортния клуб.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР