Официално Илон Мъск е най-богатият човек в света. Той обаче

...
Официално Илон Мъск е най-богатият човек в света. Той обаче
Коментари Харесай

Илон Мъск – официално най-богатия човек в света – смята, че Путин е значително по-богат

Официално Илон Мъск е най-богатият човек в света. Той обаче счита, че Путин е доста по-богат от него, предава.

В края на 2021 година изпълнителният шеф на Tesla изпревари Джеф Безос от Amazon и върна купата си на най-богатия човек в света.

Как се чувствате, когато на вас гледат като на най-богатия човек на Земята – с чиста стойност от почти 260 милиарда $? “. Това попита Мъск Матиас Дьопфнер, изпълнителен шеф на Axel Sppringer, компанията-майка на Insider. “Определено считам, че Путин е доста по-богат от мен “, отговори шефът на Tesla.

Огромното благосъстояние на съветския президент Владимир Путин продължава да е тайнственост. Никой не знае какъв брой огромно е то, нито къде се намира. Смята се, че Путин има замък на Черно море на стойност 1,4 милиарда, както и апартамент в Монако за 4 млн. $.

Други също спекулират, че съветският президент е най-богатият човек на света. През 2017 година финансистът Бил Браудър свидетелства, че съгласно него Путин е „ натрупал 200 милиарда $ непозволено добити облаги “.

След нахлуването на Путин в Украйна, Съединени американски щати и западните страни вкараха редица наказания против Русия, основните съдружници на Путин и самия съветски президент.

В рамките на изявлението с Дьопфнер Мъск съобщи, че от значително значение Путин да бъде спрян.

„ Смятам, че американското държавно управление стори повече, в сравнение с хората осъзнават. Това обаче не е публично притежание. Но е значимо да се стори нещо съществено. Не можем да позволим на Путин да превземе Украйна. Това е полуда “, сподели Мъск.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР