Официално - части от граничния контролно-пропускателен пункт Капитан Андреево стават

...
Официално - части от граничния контролно-пропускателен пункт Капитан Андреево стават
Коментари Харесай

Капитан Андреево стана обект от значение за националната сигурност

Официално - елементи от граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево " стават стратегически обект от голяма важност за националната сигурност.

Това разгласи при започване на постоянното съвещание на Министерския съвет служебният министър председател Гълъб Донев . Информацията за желанията на държавното управление от новия началник на БАБХ Христо Вълчанов.

" Сигурно помните по какъв начин стартира мандатът на служебното държавно управление - с информация за проблеми по контрола на животни и артикули, които влизат в Европейския съюз през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". В края на мандата ни следва да вземем решение, с което елементи от граничния пункт ще придобият статут на стратегически обект от голяма важност за националната сигурност ", анонсира министър-председателят.

Целта - да се върне сигурността на контрола на стоките, влизащи в Европейски Съюз , уточни още Донев. И се обърна с намек към предходното постоянно ръководство, въпреки и неспоменавайки го директно.
 Малка победа за БАБХ по проблема
Малка победа за БАБХ по проблема " Евролаб "

То касае изпращането на пробите за проучване в София

" Няма да допуснем българската граница, която е външна граница на Европейския съюз, да се употребява за вътрешнополитическа приложимост ", направи прилика с една от главните тези в предизборната акция на " Продължаваме промяната " той.

Премиерът загатна и за значимостта от усилването на граничния надзор и като изискване и за дълго чаканото ни членство в Шенген. " Категорични сме, че мястото на България е в Шенгенското пространство " , посочи той.

В края на изказването си Гълъб Донев честити и празника на учените от Българската академия на науките - 153-годишнината от основаването на Българското книжовно сдружение в Браила, на което Българска академия на науките е приемник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР