Официалният сайт на УЕФА само в рамките на няколко дни

...
Официалният сайт на УЕФА само в рамките на няколко дни
Коментари Харесай

УЕФА плаши Ливърпул с ЦСКА

Официалният уебсайт на УЕФА единствено в границите на няколко дни употребява ЦСКА като рисково предизвестие и като ярък образец за Ливърпул. Световният и европейски клубен първенец сега е водач във Висшата лига с 13 точки задатък пред втория Лестър и е без позволена загуба в шампионата от началото на сезона. Нещо повече - " алените " имат мач по-малко.

В едната си обява, излязла в понеделник, уеб сайтът на европейската централа показва 12 случая в континенталния футбол, когато един тим има задатък дълго време, а най-после не става първенец. Един от тези отрицателни образци е обстановката с ЦСКА през сезон 2014/15. „ Армейците “ са първи в класирането на Коледа, само че през пролетния полусезон записват 10 следващи мача без осъществен гол и приключват на пето място. Още повече, че в края на шампионата „ алените “ тогава останаха без лиценз и бяха пратени в Югозападната „ В “ група.

В оповестен през вчерашния ден материал УЕФА обаче дава ЦСКА и като образец за Ливърпул. Мърсисайдци в края на сезона може да станат 34-ият случай от началото на новото хилядолетие, при който тим става първенец без записана загуба. Именно такава е обстановката с „ армейците “ през сезон 2007/08. Тогава отборът от „ Българска войска “ приключи с 24 победи и 6 равенства, а в последна сметка със 78 точки завърши сезона с 16 точки задатък пред втория Левски. Интересното е, че по-късно ЦСКА загуби лиценза си и не взе участие в квалификациите за Шампионската лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР