Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова посочи, че

...
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова посочи, че
Коментари Харесай

Захарова: Държавният департамент започна сериозно да работи върху моята личност

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова уточни, че Държавният департамент е инструктирал своите платени осведомителни запаси съществено да работят върху нейната личност в медийното пространство.

„ Държавният департамент и всичките му платени осведомителни сметища ме поеха не като дете ", написа дипломатът в своя канал в Telegram.

Според нея резюметата са изпратени на непознати сътрудници и разнообразни артисти за тестване: „ преди, споделят, Захарова била добра, само че в този момент стана неприятна ": „ Разочароващо. Винаги съм била не доста добра. "

Официалният представител на съветското външно министерство също по този начин обърна внимание на обстоятелството, че в този момент на уеб страницата на Държавния департамент са оповестени нейни фотоси, на които с червени букви е изписана думата „ неистина ".

„ Благодаря за популяризирането: „ Руските хакери " не са хакнали уеб страницата и ресурсите на Държавния департамент, само че моята фотография въпреки всичко се появи там ", добави още Захарова.

В тази връзка Захарова предложи да се организира опит с външното министерство на Съединени американски щати. Тя направи изказване, че украинският президент Володимир Зеленски използва опиати, и реши да види дали Държавният департамент ще го отхвърли.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР