Официалният представител на Министерството на външните работи на Русия Мария

...
Официалният представител на Министерството на външните работи на Русия Мария
Коментари Харесай

Захарова: Ако Русия губи информационната война, защо Западът затяга контролът над медиите?

Официалният представител на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова смята, че стягането на контрола върху медиите в западните страни и претенциите към съветските публицисти от тези страни свидетелстват, че Русия не губи осведомителната война. Ограничаването на свободата във връзка с съветските средства за всеобща информация е огромна неточност, съобщи още Захарова в изявление пред телевизионния канал НТВ, излязло в ефир в събота. Това предава ТАСС, представена от " Фокус ".
В отговор на въпрос дали Русия губи осведомителната война, тя сподели: „ Ако я губехме, доста неща щяха да са разнообразни – тогава не биха преписвали незабавно вътрешните закони във Франция, Германия и Англия, не биха поставяли спомагателни условия към медиите и публицистиката и така нататък Не биха викали притежателите и представителите международните обществени мрежи при тях, с цел да изискат да се блокира всичко, което е обвързвано с Русия, а също така тогава не биха имали искания към нашите публицисти “.
„ Дълго ни учиха, а ние взехме, че се научихме и започнахме да работим дори по-добре от тях в доста връзки “, добави Захарова.
„ Настъпи миг на комплициране в Запада: какво да вършим с тях? В обществените мрежи те могат да пишат пред цялата страна намерено нещата, които мислят, да разгласяват фотоси и така нататък Говорим за тотално комплициране и огромната им неточност е ограничението на свободата в техните страни и във връзка с нас, по тази причина, че разпространяваме информация “, заключи дипломатът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР