Официалният представител на Главното управление на авиацията на Индонезия Синду

...
Официалният представител на Главното управление на авиацията на Индонезия Синду
Коментари Харесай

Последните думи на командира на разбилия се самолет (СНИМКИ/ВИДЕО)

Официалният представител на Главното ръководство на авиацията на Индонезия Синду Рахаю е декларирал, че командирът на разрушилия се Боинг е изискал спешно кацане съвсем незабавно след излитането. „ Екипажът изиска връщане на летището в Джакарта, след което връзката с него бе прекратена. Самолетът изчезна от радарните екрани “ цитират международните издания думите на Рахаю. Разбра се също по този начин, че отпред на самолета Boeing-737 MAX 8, който се разруши край остров Ява е бил умел водач.

Разбра се също по този начин, че отпред на самолета Boeing-737 MAX 8, който се разруши край остров Ява е бил умел водач. Както оповестява Detik, пътническият аероплан е бил управляван от Бхавие Сунейя с 6000 часа полетно време, а втория водач също има стабилен стаж от 5000 часа полетно време. Индонезийските управляващи са изпратили три кораба и хеликоптер в задача по откриването на падналия в морето пътнически аероплан.

Междувременно в мрежата се появиха фотографии на персонални движимости на пасажерите от самолета, претърпял злополука в Индонезия, както и на няколко елементи от падналия лайнер. Според информация на „ Дейли Мейл “, на борда са се намирали общо 188 пасажери, измежду които едно дете и две бебета, както и двама водача и петима чиновници на въздушната компания. Припомняме, че самолетът, изпълняващ полет от Джакарта до Панкалпинанг изчезна от екраните на радарите 13 минути след политане. По-късно бе обявено, че машината е паднала в морето в региона на западното крайбрежие на остров Ява. На борда на самолета са се намирали 188 души.

Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР