Официалният наратив, пропагандиран от цялата западна политическа/медийна класа, е, че

...
Официалният наратив, пропагандиран от цялата западна политическа/медийна класа, е, че
Коментари Харесай

Официалният наратив за Украйна

Официалният разказ, пропагандиран от цялата западна политическа/медийна класа, е, че Владимир Путин нахлу в Украйна през февруари тази година, само тъй като е злобен и ненавижда свободата. Той желае да завладее допустимо най-голяма част от Европа, тъй като не може да понася свободните демокрации, тъй като е идващият Адолф Хитлер.

Официалният разказ е, че до момента в който Русия е в Украйна само тъй като нейният водач е зло страшилище като Хитлер, Съединени американски щати са в Украйна само тъй като нейните водачи са праведни благодетели. Съединените щати дават на Украйна оръжия, военно разузнаване и помощ на място със силите си за специфични интервенции и чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ, както и ползват невиждан режим на икономическа война против Русия, само тъй като Съединени американски щати обичат положителните си другари украинците и желаят да защитят тяхната независимост и народна власт.

Вижте туитовете на Майкъл Макфол по-долу:

1 март | Двама диктатори през последните 100 години са атакували Киев - Хитлер и Путин.

24 февруари | Има доста паралели сред нахлуването на Хитлер в Полша през 1939 година и нахлуването на Путин в Украйна през 2022 година

25 февруари | Хитлер бомбардира Киев през 1941 година Путин бомбардира Киев довечера.

24 февруари | 23 февруари 2022 година 1 септември 1939 година Знам, че е табу да се съпоставя някой с Хитлер. Но има прекалено много прилики сред Хитлер и Путин, с цел да си затваряме очите. На места са доста разнообразни. Но единствено тук-там.

13 март | Сгреших. Съжалявам. Никога повече няма да върша съпоставения с Хитлер. Без исторически аналогии ще основавам разбора и мненията си на настоящето зло – Путин.

24 март | Спомнете си какво сподели Чърчил: „ Ако Хитлер нахлуе в пъкъла, аз като най-малко щях да приказвам позитивно за дявола в Камарата на общините “. Чувствам се по същия метод за тези, които желаят да оказват помощ за прекъсването на ужасното кръвопролитие на почтени от Путин в Украйна.

Ако оспорваш даже част от формалния дневен ред за Украйна, значи си извънредно създание и дезинформатор. И защото Владимир Путин е същият като Адолф Хитлер, то вие сте същият като Невил Чембърлейн и сте отговорен за смъртния грях да подкрепяте умиротворяването.

И защото вие сте злобен, злоумишлен сътрудник за дезинформация и страшилище за помиряване като Невил Чембърлейн, цензурирането ви е законно. Законно е да ви упрекват, че сте скрито платени от съветското държавно управление. Легитимно е да насъскаме против вас платени тролове, които работят, с цел да ви надвикат и смачкат. Всички правила на естествен обществен дискурс изхвърчат през прозореца, изчезват, тъй като вие сте страшилище, а не човек.

Ако ви изтезават въпроси, които ще разклатят формалния дневен ред, тогава би трябвало безшумно да ги задържите в себе си и да ги преодолявате с всички сили. Не питайте за какво западни чиновници, мислители и стратези от доста години предизвестяват, че дейностите на западните държавни управления ще доведат до тази война.

Не питайте хората, които приказват за подстрекатерството на тази война от страна на Съединени американски щати, или по какъв начин Съединени американски щати употребяват тази война, с цел да продължат рисковите си проекти, разказани преди години, или за техните догатки, че на обстановката са повлияли Съединени американски щати, като са предотвратявали уверено всяка стъпка от пътя на постигането на дипломатически решения.

Съгласно формалния разказ, в случай че поставяте под подозрение мощни политици и тяхната поддръжка за намесата на Съединени американски щати в Украйна, тогава вие „ папагалствате пропутински тези “ и разпространявате „ съветска дезинформация “. Да се съмнявате в длъжностни лица от най-могъщото държавно управление в света за най-значимите решения, които се вземат в света, е принуждение и не е позволено.

Ако твърдите, че възразявате против това Съединени американски щати да употребяват прокси война в Украйна, тъй като сте срещу войната, вие лъжете; вие не сте срещу войната. Вие сте срещу войната единствено в случай че поддържате същите позиции за Украйна като известните „ антивоенни деятели “ Джон Болтън, Бил Кристол, Том Котън и Майк Помпео.

Всеки, който се застъпва за дипломация, деескалация и разведряване, е злобен войнолюбец като Хитлер. Ако желаете да научите за същинската антивоенна позиция, консултирайте се с надеждни антивоенни изявления като тези на The New York Times и The Washington Post.

Официалният разказ за Украйна е, че американската империя и нейните медии в никакъв случай не лъжат и не популяризират агитация за войни, в които са забъркани Съединени американски щати. Ако оспорвате това, вие лъжете и разпространявате агитация. Ето за какво е належащо да има толкоз доста цензура и проведено тролене и известия в медиите, които да ви припомнят какъв брой добра и обективна е тази война: тя е и по тази причина, с цел да ви защищити от неистини и агитация.

Ако някоя част от формалния роман за Украйна ви звучи съмнително, това значи, че сте инфектирани от съветска дезинформация. Не казвайте на никого нито дума от мислите, до които сте стигнали, другояче ще бъдете отговорен за разпространяването на съветска дезинформация и ще станете зложелател на свободния свят.

Запомнете, положителни жители: би трябвало да се противопоставим на съветската агитация непременно, с цел да защитим нашите западни полезности за свободно слово, свободна мисъл, свободна преса и свободна народна власт. Така че не поставяйте под подозрение нито една част от формалния роман на Украйна. Или, в случай че не... знаете какво ви чака!

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР