Официалният акаунт на кралското семейство в Instagram публикува нова снимка

...
Официалният акаунт на кралското семейство в Instagram публикува нова снимка
Коментари Харесай

Нова кралска драма: Семейната снимка на кралското семейство, без Хари и Меган

Официалният акаунт на кралското семейство в Instagram разгласява нова фотография на крал Чарлз, кралицата Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън през уикенда и меко казано разбуни духовете.
               

Фотосът е изработен в Бъкингамския замък вечерта преди погребението на кралица Елизабет, на банкет, проведен за международни водачи и кралски особи от други страни.

Веднага излиза наяве, че Меган Маркъл и принц Хари липсват на тази фамилна фотография, а това, което е още по-впечатляващо, е фактът, че тя наподобява е направена на приема, на който не са били поканени.

Припомняме, че съгласно The Telegraph Меган и Хари в началото са получили покана за приема, само че по-късно им е казано, че се позволяват единствено „ работещи членове на кралското семейство “ .

Кралският специалист Ричард Кей написа в Daily Mail, че фотографията може да „ задълбочи възприятията на изключване и заточение на Хари и Меган “.

„ Тази фотография,подсказва, че няма връщане обратно за двойката, която е била в епицентъра на кралските особи, само че в този момент е в периферията му “, прибавя той.

Меган и Хари не са коментирали неналичието им на фотографията, или това, че са били „ неканени “ на празненството, където е била направена тя, само че е допустимо да разберем реакцията им в идните им документални серии на Netflix, тъй че ще следим задълбочено.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР