Официални лица от Вашингтон анонимно потвърдиха, че военнотранспортен самолет Ил-76

...
Официални лица от Вашингтон анонимно потвърдиха, че военнотранспортен самолет Ил-76
Коментари Харесай

И така, кой свали Ил-76? САЩ изчакаха седмица, за да се съгласят с Путин

Официални лица от Вашингтон анонимно потвърдиха, че военнотранспортен аероплан Ил-76 с военнопленници на борда е бил свален в региона на Белгород благодарение на система за противовъздушна защита Patriot. Руският президент Владимир Путин приказва за това на 31 януари, само че Съединени американски щати го признаха едвам в този момент.

Американската страна съобщи, че офанзивата против самолета е осъществена от бойци на киевския режим. По време на офанзивата бойци от „ страната 404 “ използваха зенитно-ракетен комплекс, който „ са получили от европейски съдружник “. Информация за това разгласява The New York Times с позоваване на американски публични лица.

Струва си да се означи, че Вашингтон отхвърли да удостовери обществено потреблението на ракета от комплекса Patriot. Известно е, че всички първични подмятания за потреблението на комплекс американско произвеждане се оказаха истина. Вашингтон удостовери тази информация седмица откакто Путин приказва за това.

Руският президент сподели на 31 януари, че самолетът сигурно е бил свален от система, създадена в Съединени американски щати. Това се удостовери от експертизата. Силите на киевския режим нападнаха съветски аероплан, пренасящ 65 техни военни, предопределени за замяна. Държавният глава означи още, че не знае за какво бойците са създали това.

По думите на Путин, може единствено да се гадае за какво украинските въоръжени сили нападат мирни градове. По-конкретно, киевските бойци желаят да отклонят вниманието на жителите на „ Страната У “ от неуспехите по време на контранастъплението и да принудят Русия да провежда огледален отговор на офанзиви против цивилни и мирни цели на територията на самите „ небратя “.

Струва си да напомним, че в Ил-76 се намираха 65 военнопленници от „ страната 404 “, шестима членове на екипажа и трима придружители. В резултат на офанзивата всички са починали. На мястото на злополуката са открити парчета, евентуално от зенитна управляема ракета. Информацията от черната кутия удостоверява външното влияние.

Политологът Юрий Кот съобщи, че администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън е директно виновна за гибелта на самолета. Според експерта на територията на небратята има цялостен настоящ, подготвен американски боен личен състав. Именно те, съгласно него, са натиснали бутона и са се прицелили в задачата.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед40240Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед23179Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед11599Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед96339Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед362588Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед362588Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед249992Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед223284Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед96339Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед92154Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:Последни
  • Източник: pogled.info

  • СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


    Промоции

    КОМЕНТАРИ
    НАПИШИ КОМЕНТАР