Oфициалната биография на най-популярния българин по света Христо Стоичков от

...
Oфициалната биография на най-популярния българин по света Христо Стоичков от
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Не спестих и не скрих нищо в книгата си

Oфициалната биография на най-популярния българин по света Христо Стоичков от през днешния ден е на пазара в 1 200 търговски точки в страната. Освен в книжарниците в страната книгата ще се популяризира в моловете и на специфични щандове в хипермаркетите. В 400 страници Кавалерът на „ Златната топка “ споделя без маска и грим целия си живот като във всяка глава има случки, които стават известни за първи път. Това не е една захаросана история, за Христо Стоичков, а токсичен роман за борбите му в живота, страданията, грешките, гафовете. А всичко това е преразказано от спортния публицист Владимир Памуков, с който Камата е съавтор на книгата, която издава „ Софтпрес “.

Официалното показване на „ Христо Стоичков – Историята “ книгата ще бъде в хотел „ Маринела “ на 5 ноември /понеделник/. Единственият българин измежду 100-те най-велики във футбола ще се появи особено в този ден за тържеството с присъединяване на известни персони от разнообразни области и свои другари.

 Ето какво написа за книгата Христо Стоичков:

Някои истории са прекомерно същински, с цел да се описват. Но аз взех решение да опитам.

Имах щастието животът да ме изстреля нагоре и да сбъдна огромната си детска фантазия. Колко високо стигнах? Вие ще кажете, тъй като всеки си има своя Еверест. Знам единствено, че през днешния ден, когато погледна надолу, с цел да видя от кое място съм тръгнал, към момента ми се завива свят.

Напоследък всички пишат. А с цел да не кажете, че футболистите пишат с краката си, аз избрах да създадем тази книга със спортния публицист Владимир Памуков. Реално, в случай че има нещо, което той не знае за мен или за Четвъртите в света, то очевидно не си е коствало да го знае или просто...не е желал да го знае. Така че от мен описа, а от Владо - писането.

По някои тематики за първи път и най-вероятно за финален път разтварям думата в " Историята ". Вярвам, че ще го оцените. Не спестих и не скрих нищо. Не се правех и на подобен, какъвто не съм. Това да не е книга за най-хубавия човек, който познаваме - такова бе и единственото условие на Владо Памуков, преди да стартира да описвам, а той да написа. И считам, че го съблюдавах. Нещо повече - не се скарахме нито един път, до момента в който работехме.

Ако не сме се справили, се надявам най-малко да оцените обстоятелството, че имахме смелостта да опитаме. Ако пък сме съумели...пак ще се намерят и такива, които ще ни оплюят. При мен е по този начин - няма полутонове. Свиквайте и се забавлявайте!

Това е моята истина, моята история

Ваш: Христо Стоичков

 Великият Христо Стоичков @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР