Официален старт на предизборната кампания на ПП-ДБ в Кюстендил беше

...
Официален старт на предизборната кампания на ПП-ДБ в Кюстендил беше
Коментари Харесай

Кристиян Иванчов: Засадихме Дървото на промяната в Кюстендил

Официален старт на предизборната акция на ПП-ДБ в Кюстендил беше даденс самодейността " Засади дърво – направи смяната ".



Ново начало иначало на смяната на Кюстендил дадоха кандидатътза кмет Кристиян Ивачов и претенденти заобщински светници от листата на ПП-ДБ.Те засадиха червен дъбв градинката до кръстовището на ул. „ Спартак “ и ул. „ Ал. Димитров “.



" Днес засаждаме Дървото на смяната,с което да дадем началото на смяната за Кюстендил, тъй като Кюстендил е град, който заслужава да бъде съвременен, еврпейски град, в който да живеем
добре.Град, в който децата ни да остават и да се развиват ", съобщи претендентът за кмет от ПП- Демократична България Кристиян Иванчов.


По време на копаенето, имаше няколко удари на камък, което Иванчов коменитра с усмивка.
" Тази символика е налична, има доста компликации, с които би трябвало да се борим, може би още от първия ден на нашия мандат.Ние сме подготвени, зад мен стои млад екип, изпълнен с готовност за работа и вяра,че ще променим града.Имаме доста проблеми за решение като неналичието на вложения, неналичието на вложения в туризма.Разбира се, главния проблем, който е с ВиК инфраструктуратапПроблема с бездомните кучета, благоустройството и озеленяването.Виждаме, че има какво да се желае в това отношение, тъй че с екипа ще работим още от първия ден за подобряването на нашия град ", съобщи още Кристиян Иванчов.



Присъстващите имахавъзможност да обсъдятидеиза развиването на Кюстендил и да разискват визията на екипа на ПП-ДБза това по какъв начин да превърнатКюстендил в заслужен европейски град, в който децата избират да останат.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР