Официален Париж обяви, че отлага срещата на министрите на външните

...
Официален Париж обяви, че отлага срещата на министрите на външните
Коментари Харесай

Париж отложи френско-руската министерска среща заради случая Навални

Официален Париж разгласи, че отсрочва срещата на министрите на външните работи и на защитата на Франция и Русия, планувана за 14 септември в Париж. Причината е напрежението поради отравянето на съветския опозиционен водач.
" Предвид актуалните условия и след разискване с съветските управляващи беше решено съвещанието на Френско-руския съвет за съдействие за сигурност да бъде отсрочено за по-късна дата ", съобщи представителят на френското външно министерство Аниес фон дер Мил.
 Върховният комисар на Организация на обединените нации за правата на индивида: Дълг на съветските управляващи е да проверяват случая с Навални Върховният комисар на Организация на обединените нации за правата на индивида: Дълг на съветските управляващи е да проверяват случая с Навални
Върховният комисар на Организация на обединените нации за правата на индивида Мишел Бачелет прикани през днешния ден Русия да организира или да сътрудничи за изцяло без значение раз...
Предишната среща „ 2+2 “ (външни работи и отбрана) сред, Флоранс Парли, и Сергей Шойгу през септември 2019 година в Москва даде старт на „ стратегическия разговор “, пожелан от френския президент. Френският държавен глава, оценявайки, че Русия гледа прекалено много към Китай, тогава постави старания за това доближаване, с цел да се опита да вкара климат на компромис в Европа и да позволи украинския спор, с нова Студена война с Москва на назад във времето.
Диалогът, съгласно френския министър на въоръжените сили Флоранс Парли, до момента не е дал " осезаеми резултати ". Планираното посещаване на президента Макрон в Москва през идващите седмици също може да бъде сложено под въпрос поради случая с Навални.
" Всичко е допустимо ", съобщи френски дипломатически източник пред парижките медии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР