Офицери от украинското разузнаване са организирали зрелищното взривяване на Дария

...
Офицери от украинското разузнаване са организирали зрелищното взривяване на Дария
Коментари Харесай

Русия: Убиецът на Дугина я е следял, наел е жилище до нейното

Офицери от украинското разузнаване са организирали зрелищното взривяване на Дария Дугина, дъщерята на един от най-приближените до президента Владимир Путин поддръжници. Това разгласи в понеделник ФСБ, службата за вътрешна сигурност на Русия, заяви BBC.
Прочетете още
От там споделиха, че украински жител, дошъл в страната през юли, стои зад офанзивата. Полицаи прецизираха, че обвиненият е избягал в Естония, откакто Дугина била взривена на части в колата бомба на автомагистрала край село Болшие Вяземи, покрай Москва.

Заподозреният е следвал Дугина преди нападението, споделя Русия. Служители по сигурността в Москва разкриват, че мъжът е наел апартамент в същия блок, където живяла 35-годишната Дария, с цел да събира информация за нейния метод на живот и привички.

По думите им нападателят е последвал Дугина на културния фестивал " Традиция " отвън Москва, където Дария и татко й са били почетни посетители.

Украйна отхвърли да е забъркана в офанзивата, а Иля Пономарев, някогашен съветски народен представител, сподели през вчерашния ден, че вътрешни групи, които се опълчват на ръководството на Путин, стоят зад убийството.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР