Офицер от Военновъздушните сили на Израел призна, че армията е

...
Офицер от Военновъздушните сили на Израел призна, че армията е
Коментари Харесай

Армията на Израел призна за грешка – дъждове наводниха 8 изтребителя

Офицер от Военновъздушните сили на Израел призна, че армията е позволила неточност като не е преместила изтребители от подземни хангари по време на проливни дъждове през предходната седмица, написа " Таймс ъв Израел ".

Според въоръжените сили на Израел 8 изтребителя Ф-16 са развалени , откакто хангарите във военновъздушната база Hatzor в южната част на страната са били наводнени. Самолетите се чака да бъдат върнати на въоръжение след безценен ремонт след по-малко от седмица.

Допуснахме неточност като не извадихме самолетите от подземните хангари , разгласи офицерът, поискал анонимност.

Военната цензура в началото забрани на медиите да оповестяват за случая. Армията е подложена на критика, че не е направила нищо за попречване на вредата за националната сигурност с изключение на потулване на излагацията на Военновъздушни сили.

Наводненията породиха по време на проливни дъждове в Израел предишния четвъртък. Най-малко седем души са починали при наводнения тази зима.

Канал 12 осведоми, че няколко механика е трябвало да бъдат спасявани от наводнените хангари , където водата е достигнала 1,5 метра. Армията отхвърля коментар, само че оповестява, че няма потърпевши бойци при наводненията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР