Офицер от тайните служби на САЩ и заподозрян за опит

...
Офицер от тайните служби на САЩ и заподозрян за опит
Коментари Харесай

Стрелба, спешна евакуация на Тръмп и двама ранени край Белия дом

Офицер от тайните служби на Съединени американски щати и обвинен за опит за атентат мъж са приети в болница след пукотевица край Белия дом във Вашингтон, съобщи БГНЕС.
" Заподозреният въоръжен мъж и чиновник от тайните служби са откарани в локална болница. По време на този случай нито комплексът на Белия дом, нито някой от предпазените лица са били застрашени ", обявиха от службата. И прибавиха, че Белият дом не е бил подложен в заплаха в нито един миг, както и никой от обичайно протестиращите пред постройката.

BREAKING: #WhiteHouse #Shooting suspect down pic.twitter.com/BTg5o9YtL3
— Baruch Sandhaus (@BaruchSandhaus) August 10, 2020
Служители на тайните служби простреляха човек край Белия дом, който явно е бил въоръжен, съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, откакто за малко беше евакуиран в средата на конференция. Президентът ненадейно бе изведен от събитието и сътрудници на тайните служби с автоматизирани пушки се втурнаха през тревата на север от Белия дом.

US President Donald Trump leaves news conference after reports of shooting outside White House https://t.co/VKj77JRawI pic.twitter.com/NLVB70nr2w
— BBC Breaking News (@BBCBreaking) August 10, 2020
Минути по-късно Тръмп се появи още веднъж на конференцията, където публицистите го чакаха и разгласи, че някой е бил прострелян отвън рамките на Белия дом.
" Органите на реда гръмнаха някой, както наподобява, обвинен. А обвиненият е на път за болничното заведение ", сподели той. Тръмп съобщи, че не знае нищо за самоличността или претекстовете на простреляния, само че на въпрос дали индивидът е бил въоръжен, отговори: " От това, което разбирам, отговорът е да ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР