Офицер и семейството му са преследвани от гаргойли … Чилийско

...
Офицер и семейството му са преследвани от гаргойли … Чилийско
Коментари Харесай

Офицер и семейството му са преследвани от гаргойли

Офицер и фамилията му са преследвани от гаргойли … Чилийско семейство претърпява ужасяваща среща, която трансформира живота им. През юли 2004 година, към 19:00 ч., офицерът от чилийската войска Карлос Абет де ла Торе (Carlos Abett de la Torre), брачната половинка му Тереза, трите им деца и техния племенник, потеглят от вкъщи си във Фуерте Бакедано (Fuerte Baquedano), който се намира във военната общественост на Позо Алмонте (Pozo Almonte), Чили, и се насочват към Арика (Arica), с цел да гостуват на родственици. След към два часа от пътуването си, фамилията се намира на към 32 км южно от Арика. Пътят им е осветлен освен от фаровете на пикапа, само че и от ярката Луна в безоблачното небе. Тогава, най-голямата щерка на Карлос – Кармен, вижда през задния прозорец на транспортното средство двойка невероятни същества. Според момичето, тя била изумена, когато видяла двете създания, които постепенно летели в небето. По нейни лични думи: „ Пътувах на задната седалка с братята си, говорехме и внезапно всичко се стъмни. Тогава споделих на един от братята си какво виждам, а той ми сподели да мълча, тъй като мама се изнервя. Но, аз споделих на всички в колата. По-късно погледнах отново през прозореца и видях някакви неща, които приличаха на птици, само че с кучешки глави. Баща ми сподели, че наподобяват на гаргойли. ”



По-късно, Кармен споделя, че странните същества, прелетели над пикапа на татко й, и били с дължина най-малко 6 фута (около 1,8 м). Тя признава, че първоначално не била сигурна дали създанията имат крила и крайници, които са като добавки под ъгъл към задната част на телата им. Тереза ​​оприличава съществата като „ кенгуру с кучешко лице “. Тя твърди, че летели със скоростта на пикапа, а понякога се „ плъзгали “ напред, по-късно още веднъж се прибирали обратно, само че не се отдалечавали на повече от 60 фута (около 18 м) от транспортното средство. Пътниците гледали шокирани и почнали да изпадат в суматоха, че създанията може да ги нападат. Карлос нараснал скоростта с вярата да се откажат от преследването и да ги оставят. Кармен споделя: “Онемяхме за към 10 минути … След това започнахме да обсъждаме видяното. И тогава, като че ли нещата станаха още по-странни. Появиха се още две от тези създания. “ Изведнъж, две създания от същия тип изскочили пред пикапа и застанали на задните си крайници, които били по-къси от горните им крака.



Карлос внезапно завил, с цел да избегне удара в тях. Той съумял да заобиколи съществата и траял да кара по пътя, оставяйки зад себе си създанията, които не ги последвали. Когато семейство Торе идва наред в Арика, те описват на своите родственици за ужасяващото им прекарване, само че ги помолили да запазят всичко в загадка, с цел да избегнат обществени насмешки. Мислели, че по някакъв метод историята ще навреди на военната кариера на Карлос. Четете още: Ловец на феи снима дребни хуманоиди в гората (видео) Когато пристигнало време да се прибират у дома, цялото семейство било извънредно нервно. Тереза споделя: “Бяхме ужасени по противоположния път … За благополучие, по време на пътуването до у дома, създанията не се появиха. “ Семейството резервира всичко в загадка, до момента в който един ден, Диего Рикелме, добър другар и зависещ на Карлос, се доближава до него и му споделя: „ Няма да ми повярваш, Карлос, само че нощес … Видях гаргойл … “ В този миг, офицерът взема решение да спре с мълчанието си за неговата среща с гаргойлите. Пресата разгласява историите със сензационни заглавия, вследствие на което Карлос и Диего са осмивани и подигравани. Журналисти пишат, че „ това са били щрауси, избягали от локална животновъдна плантация “. Очевидно медиите пренебрегват обстоятелството, че няма известия за изчезнали щрауси … и, че те не могат да летят. Със сигурност никой не би объркал гаргойл и щраус … Какво е това? Висока шест фута птица с глава на куче и тяло, сходно на кенгуру? Семейството може да е било изтощено от пътя и да е имало неверна преценка, само че Диего не е бил изтощен … В легенда, зародила към името на Свети Роман от Руан (Romanus of Rouen) се споделя за страшилище, наречено Гаргуй или Гаргойл (La Gargouille). Твърди се, че е характерен змей с сходни на прилеп крила, дълъг врат, със дарба да издиша огън през устата си. Реални ли са живите гаргойли? Откъде идват? И за какво тези същества се виждат толкоз рядко?
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР