Офисите и конферентните зали се отопляват само до 19 градуса,

...
Офисите и конферентните зали се отопляват само до 19 градуса,
Коментари Харесай

Der Spiegel: Депутатите в Бундестага носят пухени якета, заради икономията на енергия

Офисите и конферентните зали се отопляват единствено до 19 градуса, коридорите и фоайетата не се отопляват въобще. Съпредседателят на фракцията на Зелените Ренате Кюнаст да вземем за пример носи пухено яке поради студа.

Финансовият министър Кристиан Линднер беше забелязана да носи черна водолазка под сакото си, а депутатът Клара Гайвиц върза огромен шал към врата си.

„ В офиса бях с пухено яке и се разхождах напред-назад “, споделя Кюнаст по какъв начин се топли в постройката на Бундестага.

Според администрацията на Бундестага офисите скоро още веднъж ще са топли. Това обаче ще отнеме известно време. Ренате Кюнаст изрази вяра, че офисите още веднъж ще станат по-топли, когато стартира сесийната седмица в Бундестага на 28 ноември.

Рязкото повишаване на цените на газа, предизвикано от намаляването на доставките от Русия, докара до там, че през лятото управляващите приканиха германците да се мият по-малко и да се къпят с хладна вода. Германските управляващи организират срещи, с цел да договорят ограничения за подкрепяне на популацията и промишлеността...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР