Яростна чернокожа жена твърди, че е била уволнена, след като случайно е получила имейл, наричащ я „тъмно месо“, според съобщенията шефът твърди, че го е изпратила на себе си

...
Офис за физиотерапия в Канзас Сити е обстрелван, след като
Коментари Харесай

Офис за физиотерапия в Канзас Сити е обстрелван, след като бивш чернокож служител твърди, че тя беше уволнена, след като съобщи на собственика, че нейният началник случайно й е изпратил расистки имейл.

Жената, Тифани Грифин, отиде в социалните медии, за да сподели какво се е случило с нея и твърди, че е била демонизирана от собственика на ETC Physical Therapy & Sports Medicine, като собственикът веднъж каза, че ще разследва твърдението й.

Популярният TikToker AuntKaren0 защити каузата си, отбелязвайки, че жената е получила имейла в петък и до вторник на следващата седмица тя беше уволнен. След това тя публикува копие от имейла на страницата си и активно работи, за да разпространи историята на Грифин до масите.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОКЛИПОВЕТЕ ТУК.

„Пич, следващия път, когато наемете ТЪМНО МЕСО, уверете се, че тя не е ТЪПА и НЕ Е КРАЛИЦА НА ПЛИТКИ!!!!“ имейлът започна.

„Тази сутрин беше катастрофа“, продължи той. „ТОЛКОВА СЕ РАДВАМ, че тя няма да бъде с мен през цялото време, НЕ ХАРЕСВА ДА СЪМ ГОРЕЩА. Според графика Джим няма да има нужда от нея, след като всички извадим PTO. Надяваме се, че тя не е тук, когато ДОЙДЕ ЕСЕНТА, че се стъмва доста рано, НЕ искам тя да се натъкне на проблеми.“

Свързани: „Той имаше склонност да използва прекомерна сила“ : Сержант от армията казва, че е бил окован с белезници, зашеметен и задушен от ченгето от Мисисипи, което по-късно застреля 11-годишно момче

Според Грифин, тя е казала на собственика за имейла. Твърди се, че той й е изпратил текстово съобщение, изразяващо ангажимента си да стигне до дъното на обвинението.

„Ще отида там и ще изтегля видеоклиповете, за да я покажа (Мишел) да седи там в 10: 45 изпращане на този имейл и предприемане на съответните действия, ние не толерираме дискриминация от какъвто и да е вид към никого, независимо какво. Няма да го направя до петък, 31-ви. Има ли нещо, което искате да добавите към това в момента?“ собственикът твърди, че е изпратил съобщение на Грифин.

При обаждане, получено от AuntKaren0, собственикът каза, че е проучил твърдението и е открил чрез съдебномедицинските си доказателства, че Грифин е човекът, който всъщност е изпратил имейла ... на себе си.

Собственикът освен това заяви, че компанията му може да докаже, че Грифин е имала чернова на кореспонденцията във фирмения си имейл, според видеото. Той добави, че инцидентът ще затрудни за него да наема цветнокожи хора в бъдеще и че Грифин е бил съблазнителен и е повдигнал обвиненията само за да получи пари от компанията си, според видеото.

Грифин отрича тези обвинения и смята, че това е опит да се прикрият действията на супервайзера.

Потребителите на социалните медии незабавно призоваха за действие, щом научиха за историята.

Други се подиграваха на надписа на компанията, който гласи: „Ние помагаме на хора от всички възрасти и произход да живеят щастлив, здравословен и активен живот.“

Човекът подчерта думите „всички“ и „предистория“, за да подчертае иронията в историята.

Грифин не е казала, че е предприела правни действия, нито е споделила публично какви са следващите й стъпки.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР