„Офис Парк Пловдив“ е една от най-предпочитаните офис сгради в

...
„Офис Парк Пловдив“ е една от най-предпочитаните офис сгради в
Коментари Харесай

„Офис Парк Пловдив” повишава критериите за работна среда

„ Офис Парк Пловдив “ е една от най-предпочитаните офис здания в град Пловдив, която покачва критериите за съвременна работна среда, с високо качество и комфорт. Очаква се през април да завърши грубият градеж на „ Офис Парк Пловдив “ Фаза 2.

Проектът съставлява естествено продължение на Фаза 1, където офис пространствата са запълнени на 100%.

С реализирането на първия стадий на плана вложителят „ Галакси Инвестмънт Груп” посрещна потребностите за офиси от ново потомство, които показват същността на софтуерните компании – иновативност, динамика, визионерство. Гъвкавите, просторни офис пространства и инфраструктурна обезпеченост дават отговор на условията на IT и аутсорсинг фирмите в града. Секторът в Пловдив се развива интензивно, което предопределя търсенето на качествени бизнес площи.



Във Фаза 1 на постройката работят над 900 души във водещи български и задгранични компании. Сред наемателите на първия стадий са одобрени компании, измежду които SiteGround, Bulpros, Adastra, Football Radar, Code Nest, Delasport, Accenture, VSG и други. Реализацията на втория стадий ще обезпечи разкриването на нови 900 работни места.

Втората фаза на плана ще бъде запълнена най-вече с компании от Фаза 1. Остатъкът от свободните площи е разполагаем за агресия на компании, които към този момент участват в Пловдив или занапред се релокират от София. Силният напредък на наемателите във Фаза 1 и Пловдив като цяло постановат нужда от все по-големи офис пространства.

„ Офис Парк Пловдив “ е клас „ А “ постройка, която съчетава всички условия за съвременен офис план - отзивчива локация, гъвкави благоприятни условия за оформяне на функционални пространства, естествена светлина, приятна околна среда и паркинг.

Съставен е от две свързани, огледални здания, първата от които бе приключена през 2016 година, а втората ще бъде приключена през 2020 година. Общата разгъната застроена повърхност на плана е 19 352 кв. м. Осемте равнища на постройките включват под земята паркинг, едно партерно и шест офисни равнища. Фаза 2 ще сътвори опция за разполагане на офис до 2 220 кв. м на един етаж. По-голямата етажна плоча е издирван резултат от наемателите, което ще разреши реализирането на хрумвания за улеснение и занимания вътре в работните пространства.

Интериорът на „ Офис Парк Пловдив “ способства за комфорта в процеса на работа, като съчетава open space пространства с обособени зони за отдих. Всичко това е съобразено най-вече с младите експерти, които имат високи критерии за работната среда. Във втория стадий на плана вложителят възнамерява построяването и на особено място за рекреация, където наемателите на последния етаж ще могат да се възползват от зелената повърхност, основана върху покрива на постройката.

Денонощна защита, професионален пропърти мениджмънт и обща рецепция подсигуряват сигурността на работната среда. Допълнителни улеснения за наемателите основават разположените в постройката кафетерия, ресторант и банка. „ Офис Парк Пловдив “ се намира в най-атрактивната част на града, наоколо до Мол Пловдив и парк „ Отдих и просвета ", с привлекателна панорама към зелените площи на Братската могила и Младежкия рид. Локацията на постройката е съобразена с това да е наоколо до обществени пространства, благоприятни условия за занимания, детски градини и ясли. Ползвателите на постройката могат да се възползват от близостта с Мол Пловдив и Гребния канал на Пловдив, който притегля с разнообразните благоприятни условия за спорт и разходка целогодишно.

За всички свои преимущества, в това число високата технология и потреблението на най-модерните и устойчиви материали при реализирането на плана, той завоюва специфична премия в категорията „ Обществени здания с бизнес предопределение “ от състезанието „ Сграда на годината “ през 2016 година.

Галакси Инвестмънт Груп развива територията към постройката към този момент шест години. Проектът за „ Офис Парк Пловдив “ е стартиран откакто на територия от 150 дка е построена цялостна подземна инфраструктура, нови улици, алеи, площадки и паркова среда, превръщащи мястото в най-предпочитания регион на Пловдив.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР