Офертата на Сър Джим Ратклиф за Манчестър Юнайтед включва искане

...
Офертата на Сър Джим Ратклиф за Манчестър Юнайтед включва искане
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф иска пълен контрол върху трансферите на Манчестър Юнайтед

Офертата на Сър Джим Ратклиф за Манчестър Юнайтед включва искане да поеме контрола върху прехвърлянията незабавно щом договорката за придобиване бъде контрактувана, съгласно Daily Telegraph. Фирмата INEOS на английския милиардер желае да вземе контролния дял в " алените дяволи ", позволявайки опцията семейство Глейзър да остане като миноритарен акционер. Ако бъде реализирано съглашение, Ратклиф желае да поеме отговорността за набирането на личен състав неотложно, вместо да чака до момента в който процесът на продажба завърши.

Летният трансферен прозорец стартира на 10 юни и мениджърът Ерик загар Хаг има предпочитание да укрепи тима си. Нидерландецът към този момент даде да се разбере, че тимът му се нуждае от нов номер 9, като Хари Кейн от Тотнъм се очерта като съществена цел. Освен това се чака Юнайтед да освободи някои нежелани звезди, като 13 играчи може да изоставен в края на сезона.

Ратклиф не е единственият претендент за Манчестър Юнайтед. Глобалната капиталова компания Carlyle също договаря с Глейзър, до момента в който катарска група, водена от шейх Джасим бин Хамад, също се надпреварва да поеме клуба от Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР