Офертата на компанията за недвижим имоти City Developments в Сингапур

...
Офертата на компанията за недвижим имоти City Developments в Сингапур
Коментари Харесай

Семейство в Сингапур спечели за ден достатъчно за 8 луксозни апартамента

Офертата на компанията за неподвижен парцели City Developments в Сингапур за хотелите от веригата Millennium & Copthorne, които не са нейно владеене още не са просто добра вест за борещата се английска хотелска марка.

Предложението към намиращата се в мъчно финансово състояние хотелска верига идва в изключително подобаващ миг.

След като акциите на втория максимален вложител в региона на недвижимите парцели в Сингапур се покачиха с 6,1%, чистото благосъстояния на мажоритарните притежатели - семейство Куърк стигна 166 милиона $, написа Bloomberg.

Главният изпълнителен шеф на компанията - Шерман Куърк и фамилията му имат минимум 49% от компанията за недвижими парцели под формата на директни и непреки дялове.

Такова повишаване на акциите за един ден е повече от добър резултат, изключително като се има поради, че този растеж е най-големият в рамките дневно от близо две години.

Докато 166 милиона $ може да са " капка в морето " за милиардера Куърк, с тази сума той може да си купи осем първокласни жилището на последния етаж в един от новите планове на City Developments, намиращ се на Boulevard 88. Той е ситуиран тъкмо до основния търговски център на града Orchard Road.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР