Офанзивният полузащитник на българския национален отбор – Марселиньо опита да

...
Офанзивният полузащитник на българския национален отбор – Марселиньо опита да
Коментари Харесай

Марселиньо: Националният отбор е напрежение, лош резултат за нас

Офанзивният полузащитник на българския народен тим – Марселиньо опита да не бъде отрицателен в изявленията си след 0:4 от Англия в квалификациите за Евро 2020 . Асът на Лудогорец акцентира, че резултатът е неприятен за нас, изключително като се има поради, че в немалка част от срещата „ лъвовете” не стояха чак толкоз неприятно.

„ Не мога да кажа, че сме удовлетворени след загуба с 0:4. Да играеш против Англия на Уембли не е лесна работа. До първия гол стояхме добре. Нашият проект се получаваше сносно. Имахме контраатаки. След техния първи гол отново имахме обстановки, само че по-късно не се връщахме по този начин, както би трябвало и получихме още попадения”, разяснява Марселиньо пред БНТ1.

„ Националният тим е напрежение. В Лудогорец играем към този момент много време дружно, в този момент съм упражнявал по-малко от 1 седмица. Има огромна разлика. И там, и тук постоянно има напрежение, тъй като постоянно играем за победа.”

„ Първият гол не ни смути, продължихме добре. Не влязохме добре във второто полувреме и това предопредели неприятния резултат. Наистина неприятен резултат за нас”, съобщи Марселиньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР