Офанзивният халф на Манчестър Сити Джак Грийлиш призна, че е

...
Офанзивният халф на Манчестър Сити Джак Грийлиш призна, че е
Коментари Харесай

Грийлиш призна: Бях много близо до трансфер в Манчестър Юнайтед

Офанзивният халф на Манчестър Сити Джак Грийлиш призна, че е бил доста покрай това да подпише с градския противник на " жителите " Манчестър Юнайтед през лятото на 2020 година. Английският национал премине на " Етихад " с трансфер за 100 милиона паунда през лятото, само че година по-рано е можел да се озове на " Олд Трафорд ".
 Джак Грийлиш се прицели в трофея на Шампионска лига
Джак Грийлиш се прицели в трофея на Шампионска лига

Говорил е с Пеп по тази причина

" Бях доста покрай трансфер в Юнайтед, само че най-после не се случи. Играхме с Юнайтед в предсезонна контрола в събота и бе уговорено да не играя против Бъртън в мач за купата. Но след мача с Юнайтед споделих на изпълнителния шеф на Астън Вила Крисчън Пърслоу и на сътрудника ми, че в случай че няма да има трансфер в Юнайтед, тогава ще подпиша нов контракт ", показа Грийлиш пред Дейли Телеграф.

" Във вторник отидох на подготовка и подписах контракта. Постигнахме сделка за клаузата за откупуване, тъй като тя означаваше печеливша обстановка за всички - в случай че някой клуб я заплати, значи аз съм направил страховит сезон, а Вила получава 100 милиона ", добави Грийлиш, който има 2 гола и 3 асистенции в 15 мача за Манчестър Сити от началото на сезона, като към този момент се появяват рецензии за представянето му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР