Офанзивният халф на Англия Деле Али и бранителят Ашли Йънг

...
Офанзивният халф на Англия Деле Али и бранителят Ашли Йънг
Коментари Харесай

Деле Али и Ашли Йънг са възстановени за четвъртфинала

Офанзивният халф на Англия Деле Али и бранителят Ашли Йънг са възобновени от своите травми и ще могат да играят против Швеция на четвъртфиналите на Световното състезание в събота от 17:00 часа българско време.

Али пропусна дуелите с Панама и Белгия от груповата фаза поради проблем с бедрото, само че игра против Колумбия на осминафиналите. Играчът на „ Тотнъм “ обаче трябваше да бъде наложително сменен в края, откакто още веднъж усети болки в крайници. Али обаче към този момент е възобновен и ще може да помогне на съотборниците си в неделя.

Йънг също бе сменен в дуела с Колумбия, откакто получи удар в глезена, само че няма да има проблем да играе против Швеция.

Почти несъмнено мача от четвъртфиналите пропуща нападателят Джейми Варди, който получи разтежение в региона на слабините във вторник. Голмайсторът на Англия Хари Кейн изпитваше болки в гърба след хубавичко борба с Колумбия, само че те са отшумели и още веднъж ще поведе офанзивата на отбора.

Халфът на отбора Джеси Лингард също получи удар в глезена, само че той няма да му попречи да бъде измежду титулярите за дуела с Швеция.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР