Офанзивният халф Антонио Вутов даде интервю пред колегите от Дарик

...
Офанзивният халф Антонио Вутов даде интервю пред колегите от Дарик
Коментари Харесай

Вутов: Благодарен съм на Локомотив, ФК ЦСКА 1948 може да направи европоход

Офанзивният халф Антонио Вутов даде изявление пред сътрудниците от Дарик радио, в което приказва за прекосяването си от Локомотив (София) в ЦСКА 1948. Той показа задачите си в новия тим и разяснява идните мачове на " алените " в Лигата на конференциите.

" Щастлив съм, че отивам в тим с огромни упоритости и се надявам с течение на времето да ги осъществим ", съобщи Антонио Вутов.

Евротурнирите са едно огромно прелъщение за всеки един състезател и наклони везните. Отделно, тимът е мощен и има всички шансове да направи европоход ".
 Антонио Вутов подписал с ФК ЦСКА 1948 за три години
Антонио Вутов подписал с ФК ЦСКА 1948 за три години

Премина сполучливо медицинските прегледи

" Конкуренцията може единствено да ти помогне като футболист. Не ме плаши, щом съм взел това решение да мина в този тим, значи съм знаел за конкуренцията и съм имал предпочитание да отида, с цел да се развия там и да подобря своите качества ", сподели той във връзка огромната конкуренция в тима.

" Не е загадка, мисля, че клубът го разгласи. За 3 години е договорът ", разкри Вутов продължителността на контракта си.

" По първи усещания и по диалозите, които съм водил, считам, че е по този начин, а и клубът има политика с български играчи да подписва по-дълги контракти и считам, че е нещо обикновено ", разяснява играчът продължителността на договора си.

Той не можа да откри пояснение за какво българските тимове избират да притеглят повече чужденци, в сравнение с български играчи: " Не мога да си обясня. ФК ЦСКА притегля най-качествените български играчи от тимовете, тъй че не мога да си обясня за какво другите тимове притеглят най-вече чужденци. Може би им излиза по-евтино. Трябва да питате притежателите и тези, които вършат селекция ".
 Цветомир Найденов разгласи привличането на Вутов
Цветомир Найденов разгласи привличането на Вутов

Написа: " Успех, майсторе "

Креативният футболист благодари на всички в Локомотив (София): " Искам да благодаря на всички в Локомотив. На притежателя Иван Василев, на хората, които работят за Локомотив. Беше една година с висоти и падения, само че считам, че доминира положителното въодушевление поради положителните резултати, които постигнахме.

Благодарен съм, че имах достойнството да съм част от Локомотив и съм сигурен, че съм се показал по метод, по който всички последователи желаят един състезател да се показва. Надявам се тимът да се развива и да демонстрира положителни игри, с цел да радва своите последователи ".

" Разбира се. Те в последните години единствено надграждат и надграждат, доказателство е последният сезон. Сигурен съм, че това е тим и клуб с доста огромни упоритости и по тази причина идват в него. Аз постоянно съм играл за първи места, за титли, просто по този начин съм построен като младеж, както ти сподели. Щастлив съм, че ще съм част от клуб, който се бори за първите места, за купите, за европейските участия ", сподели Вутов за задачата си в ФК ЦСКА 1948.
 Локомотив (София) се прицели във вратар на Левски, французин дойде на проби
Локомотив (София) се прицели във вратар на Левски, французин дойде на проби

Ситуацията за вратарския пост в " Надежда " има възможност да се усложни при възможен трансфер на Гайе

Той разяснява и идния мач на отбора против ФКСБ в Лигата на конференциите: " Честно да ти кажа, не съм ги следил. Знам, че е титулуван клуб, сигурно има доста положителни футболисти. Надявам се ние да създадем добра подготовка и да се портивопоставим по най-хубавия метод, в което не се и колебая ".

" Не е изключено, само че е доста надалеч. Има доста мачове да се изиграят, ще забележим ", приключи Ветов по отношение на вероятно завръщане в националния тим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР