Одрин се превърна в магнит за българските туристи, които посещават

...
Одрин се превърна в магнит за българските туристи, които посещават
Коментари Харесай

Турското гостоприемство кара българите да се връщат в Одрин

Одрин се трансформира в магнит за българските туристи, които посещават града не поради ниските цени, а поради положителното отношение и високото качество на предлаганата туристическа услуга, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Градът, който е в миналото е бил столица на Османската империя преди завладяването на Константинопол/Истанбул, е място, където човек същински може да си почине и радостни.

Основната причина е гостоприемството и откровеното отношение на локалните хора към българите. Ако към гърците, руснаците, англичаните и немците обръщението е господин и госпожа, към българите в Одрин, а и в цяла Турция, е съседе.


За локалния бизнес – хотелиери, ресторантьори и търговци – главната цел е да отговори на всевъзможни прищявки и стремежи на клиента, в това число да го изпрати с положителни думи, даже да не му е продал нищо.

Качеството на услугите и обслужване е на доста високо ниво, тъй като в тях непрестанно се влага. Печалбата е значима, само че по-важното е гостът да бъде удовлетворен. Това отношение е на всички места. То стартира още на граничния пункт, където макар натовареността по празниците, граничните чиновници вършат всичко допустимо, с цел да преминете допустимо най-бързо и елементарно, и се стигне до местата за отдих и развлечение.


Това е и повода българите, които един път са посетили Турция, да се връщат още веднъж там. Гостоприемството и отношението, а не цените са в основата на това Турция към този момент няколко години подред да е дестинация номер едно у нас. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР