Одрин беше залят от български туристи вчера, дошли да пазаруват

...
Одрин беше залят от български туристи вчера, дошли да пазаруват
Коментари Харесай

Шопинг и новогодишни партита пращат българите на тълпи към О...

Одрин беше залят от български туристи през вчерашния ден, пристигнали да пазарят преди новогодишната нощ. Огромни опашки от транспортни средства се образуваха на граничния пункт Капитан Андреево/Капъкуле, в посока Турция в ранните часове на деня. 

 DHA

Българите пристигнали В Одрин за новогодишен шопинг образуваха дълги опашки и на входовете на Одрин, с цел да пазарят още в ранните часове. Най-предпочитаните места от посетителите бяха градският пазар, историческите базари и комерсиалните центрове.

 DHA

Търговците на градския пазар, който е нормална дестинация за българските туристи, споделиха, че са удовлетворени от всеобщите визити от България. Почти всички паркинги край пазара бяха претъпкани с коли с българска регистрация. Българите напуснаха по здрач пазара с доста продукти - от облекла до храна, като обичайно изпълниха багажниците на колите си, предава турската организация Демирорен (DHA).

 DHA

Селахатин Акмеше, търговец на пазара, се похвали, че бизнесът им е добър преди Нова година. „ Всички търговци са доста удовлетворени. Може ли някой да каже нещо неприятно сега? Тези дни имаме повече гости от България, в сравнение с от Гърция “, добави той.

 DHA

Днес се чака нова вълна от българи в Одрин, само че този път това ще са купонджии, пристигнали с цел да честват Нова година в хотелите там. Хотелиерите се похвалиха, че не са останали свободни стаи за празниците, като над 95 на 100 от клентите им са български жители.

 DHA
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР