Одри Хепбърн до ден днешен се смята за една от

...
Одри Хепбърн до ден днешен се смята за една от
Коментари Харесай

От коя част от тялото си се срамувала Одри Хепбърн

Одри Хепбърн до ден сегашен се счита за една от най-красивите актриси в историята на международното кино . Обаче и звездите от сходен мащаб имат комплекси , които тя усърдно се опитвала да се скрие. От какво толкоз се е срамувала екранната героиня Холи Голайтли от кино лентата " Закуска в Тифани "?

Хепбърн още от дете си мечтаела да стане балерина . Тя дълго и настойчиво вървяла към задачата си, макар, че всички околни в един глас й споделят, че тази фантазия неосъществима, тъй като Одри е прекомерно висока за тази специалност (била е 170 см).
 
 Одри Хепбърн Guliver/Getty Images

След това бъдещата звезда пробва да построи кариера на модел, а по-късно се озова и в огромното кино. Критиците и милиони почитатели са единомислещи, че тя е една най-красивите актриси на всички времена. А в същото време Одри продължава усърдно да крие по думите й най-големия си минус .

Истината е, че Хепбърн имала много огромни стъпала . Актрисата е носила 41 номер обувки . Въпреки че при растеж от 170 см, този " минус " въобще не се набивал на очи, Одри се срамувала от огромните си крайници . Така това си останал най-големият комплекс на звездата, само че с помощта на него на бял свят се появяват фамозните обувки вид " балеринки " , които са познати и през днешния ден. 
 
 Одри Хепбърн Gulliver/Getty Images


Те били особено проектирани за актрисата от фамозния италиански дизайнер Салваторе Ферагамо , който по поръчка на Хепбърн основава обувки, които образно смалявали стъпалата й .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР