„Одобрявам мерките. Одобрявам също и деликатното отношение към православната църква.

...
„Одобрявам мерките. Одобрявам също и деликатното отношение към православната църква.
Коментари Харесай

Куркински за действията на Борисов срещу COVID-19: Усещам личен фактор, има искра човечност!

„ Одобрявам ограниченията. Одобрявам също и деликатното отношение към православната черква. Това съобщи Мариус Куркински.

„ Хора страдат действително, има доста хора, които са доста натоварени сега - лекари, доброволци, сякаш за спектакъл доста не е редно да се приказва, дано да мислим за днешния ден.

Хората, които ръководят, са показали към този момент своето отношение към театъра, това не е оригиналност.

Времето е такова, че не е инцидентно, че тези хора са сложени сега, чувствам персонален фактор, човещина в изказванията на премиера. Това не е просто по този начин, по обвързване, изсъхнало, както при някои международни водачи. Има искра човещина! “, споделя Куркински.

Той е склонен, че не може да се затварят храмове.

„ Това значи ние да се отречем като същества, като страна, като народ, като всичко. Това би трябвало да се разбере. Аз не мога да давам препоръки какво да се прави, тъй като съм елементарен човек, а църквата има своята история, тя има в себе си премъдрост и прави всичко по подстрекателство на Светия дух.

Апелирам към хората да се въздържат от мнения за православната черква, камо ли да използват недомислени, цинични и обидни думи!

Моля ви, не го правете, това е доста неприятно! Аз убеждавам всички, че църквата прави каквото е належащо и толкова. В това съм изцяло убеден, в действителност моля към деликатно следене на нейните дейности. Същото прави и държавното управление “, счита той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР