Одобрихме нов устройствен план на София, който касае разширяването на

...
Одобрихме нов устройствен план на София, който касае разширяването на
Коментари Харесай

Иван Шишков: Одобрен е нов устройствен план на София за разширение на третия метродиаметър на метрото

Одобрихме нов организационен проект на София, който касае разширението на третия метродиаметър. Той ще минава през Военната академия, ул. " Гео Милев ", около Арена Армеец и ще стигне до Цариградско шосе. Той ще бъде с шест метростанции и ще бъде шест километра според отчета, който съм внесъл в Министерския съвет. Тава сподели министърът на районното развиване и благоустройство Иван Шишков, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" Днес одобрихме единодушие за промени в общия организационен проект. От тук нататък Столична община ще има уговорката да създаде подробни устройствени проекти, да създава капиталови планове и да построи този обект ", посочи Шишков.

Министърът изясни, че точката за нов организационен проект е получила поддръжката на всички министри в служебния кабинет.

" Никой няма да попречи на тази инвестиция и по тази причина с огромно наслаждение съм внесъл тази точка, като безусловно всички в Министерския съвет бяха съгласни да дадем опция за построяването на третия метродиаметър ", уточни той
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР