ОДМВР-Бургас се самосезира и стартира проверка на водач от Бургас,

...
ОДМВР-Бургас се самосезира и стартира проверка на водач от Бургас,
Коментари Харесай

Полицията в Бургас проверява водач, шофирал с над 260 км/ч

ОДМВР-Бургас се самосезира и започва инспекция на лидер от Бургас, за който се допуска, че е карал по автомагистрала с 260 км/ч. Това се случва след публикувани от самия него видеа в обществените мрежи, заяви Нова телевизия.

Вчера обвиненият за причинител Панайот Бозвелиев отхвърли да е карал автомобила. Той заяви, че имал същия модел лека кола и единствено е споделил клип, който харесал. Наред с това Бозвелиев сподели, че предоставял ключовете на автомобила на свои другари и " не можел да дава отговор " за техни възможни превишения на скоростта.

По думите на контрольор Пламен Николов - шеф на бранш " Пътна полиция " в Бургас, камерите на Министерство на вътрешните работи не са засичали въпросния автомобил с превишена скорост. След разпит в полицията обаче се оказва, че колата е благосъстоятелност не на Бозвелиев, а на член на фамилията му.

" Ако се потвърди, че сниманите нарушавания са отпреди 2 и повече години, както твърди младият мъж, той не носи наказателна отговорност. Ако се откри скорошно нарушавания, виновен е притежателят на автомобила или ползвател, посочен от него ", уточни инсп. Николов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР