„Одеса е укрепена и не виждаме опасност руската войска да

...
„Одеса е укрепена и не виждаме опасност руската войска да
Коментари Харесай

Антон Киссе: Одеса е укрепена, голямата битка е за Мариупол

„ Одеса е укрепена и не виждаме заплаха съветската армия да проникне. Нашите военни също го разясняват. Най-голямата борба е в Мариупол, там има огромни опустошения, жертви, разрушени здания. Не е известно какъв брой са починалите. Харков и Чернигов също са под обстрел ", сподели пред Българска национална телевизия Антон Киссе, народен представител в Украинския парламент и ръководител на Асоциацията на българите в Украйна.

„ Намирам се в Одеса, през вчерашния ден през целия ден работих тук, срещнах се с управлението на регионалната администрация и администрацията. В Момента един рейс с 50 индивида от Николаев пътува към Одеса и ще се насочи към България. Автобусът ще дойде в Поморие “, добави Киссе.

„ Мариупол е стратегически град, промишлен и по тази причина съветската войска желае да го превземе, споделя депутатът. За възобновяване на инфраструктурата в страната ще трябват средства от порядъка на 600 милиарда $. Най-голямата покруса обаче е загубата на човешките животи “, разяснява Киссе.

" Ситуацията в Украйна се промени доста. Най-важното е, че се появява ново потомство, младежи, които мислят по различен метод и не може да се противопоставиш на тази действителност ", сподели още той.

Смята, че нанесените вреди от военните дейности ще се отразят генерации напред. Благодари на българските управляващи и градовете, които одобряват украински бежанци и им оказват помощ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР