Очевидно певицата Диона е успяла да загърби доста бързо изцепката

...
Очевидно певицата Диона е успяла да загърби доста бързо изцепката
Коментари Харесай

Диона търси помощ от почитателите си. Познайте за какво СНИМКА

Очевидно певицата Диона е съумяла да загърби много бързо изцепката си зад кормилото и да продължи напред. Нямаме поради с колата, а с творчеството си. Малко след като кръвната проба на певицата удостовери използването на кокаин, тя най-невинно се обърна към феновете си с значима молба:

" Дайте ми хрумвания за заглавие на новата ария. Излиза до няколко дни. Най-харесвания коментар печели. ПС: Песента е рап, дала обещание съм ви от 100 години… ".

Непукизмът на фолк певицата не се хареса изключително на хората и много от тях разясниха отрицателно държанието й. Едни са учудени от " безсрамието " й и от неналичието на морал, а други иронично й оферират заглавия на новата й ария, намекващи за нездравословните й привички. 
   View this post on Instagram   

Припомняме, че Денислава Сашова (Диона) беше спряна за инспекция във вторник на столичния бул. „ България ”. След като полевият тест посочил съществуване на опиати, служителите на реда са я арестували и отвели в Шесто районно управление (на МВР). Кръвната проба на певицата Диона е удостоверила използването на кокаин, а пробата на урината ѝ е отчел кокаин и марихуана.

Междувременно Софийската районна прокуратура привлече Диона към наказателна отговорност за шофиране след приложимост на наркотични субстанции. Тя беше пусната от ареста под парична гаранция от 5000 лева

“Не бързайте да ме заклеймявате, съдите и обвинявате! Не знаете доста неща за персоналния ми живот, за здравословното ми положение, за мен като цяло. Съдействала съм на органите на реда, както е редно ”, написа през вчерашния ден Диона в профила си в обществената мрежа Instagram.

Припомнете си още, че пред GlasNews.bg Диона изрично съобщи, че не е карала под въздействието на неразрешени вещества. Тя се оправдава, че е пила медикаменти против грип.

“Няма такова нещо! Никога не съм карала под въздействие на каквото и да било ”, сподели тя.

Повече по тематиката:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР