Очевидно Ник Кирьос и тази година ще бъде много активен

...
Очевидно Ник Кирьос и тази година ще бъде много активен
Коментари Харесай

Кирьос е подал заявка за турнирите в Щутгарт и Майорка


Очевидно Ник Кирьос и тази година ще бъде доста деен на обичаната си настилка – тревата. Австралиецът нееднократно е изказвал своята злост към клея и по всичко излгежда, че и тази година ще пропусне сезона на „червено“, само че незабавно по-късно почитателите му още веднъж ще могат да го видят в деяние на европейска земя.

Кирьос е подал поръчка за два от подгряващите шампионати преди Уимбълдън. Става дума за ATP 250 конкуренциите в Щутгарт (6-12 юни) и Майорка (19-25 юни). Австралиецът имаше желание да играе в дебютното издание на конкуренцията в Майорка предходната година, само че получи лека контузия и реши да не поема опасности със здравето си преди Шампионата.

До момента Кирьос е записал два участия на шампионата в Щутгарт. През 2018 година роденяит в Канбера тенисист доближи до полуфинал, където загуби в три сета от Роджър Федерер, само че година по-късно се показа много по-неубедително и отпадна още в първи кръг след проваляне от Матео Беретини.

Бившият №13 в света не е играл от Australian Open насам, като се чака да се завърне на корта за идния Мастърс шампионат в Индиън Уелс (10-20 март).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР