Очевидно нещо много сериозно се случва с Мис България Свят

...
Очевидно нещо много сериозно се случва с Мис България Свят
Коментари Харесай

Пълен потрес: Вероника Стефанова шокира всички с деформираното си лице

Очевидно нещо доста съществено се случва с Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова, тъй като тя безусловно сега не наподобява на себе си. Блондинката очевидно също е решила да се тунингова, само че май много е попрекалила, тъй като в лицето сега леко припомня на нещо от различен свят и е меко казано странна.

Виж още: Какво котенце! Десита се пусна по бански пред огледалото и си сподели всичко

От нежна и красива миска стигна до следващата звездна дама, която не можем да познаем от толкоз доста корекции. Скулите ѝ са напряко шокиращи върху изпитото ѝ нежно лице – все едно са напомпани. Очевидно Вероника се харесва по този метод, тъй като не стопира да качва в персоналния си профил селфита, от които можем още по-отблизо да забележим на какво наподобява, само че по този начин единствено втрещява още повече. 

Виж още: Нова обич? Александра Богданска се отдаде на отмора в Истанбул с чужд мъж

Мис България сигурно се е подлагала и на ринопластика, тъй като това не е носленцето, на хубавицата, която сграбчи купата през далечната 2017 г. 

Надяваме се девойката просто да може да работи добре с фотошоп и по тази причина фотосите ѝ да наподобяват по този деформиран метод.

Изображение: https://www.instagram.com/vscarolines/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР