Очевидно не е добре да караш, когато си пиян и

...
Очевидно не е добре да караш, когато си пиян и
Коментари Харесай

Синовете на загиналия в катастрофата на Околовръстното французин: Това е убийство

" Очевидно не е добре да караш, когато си пийнал и дрогиран. За нас това е ликвидиране ". Това съобщи пред  един от синовете на французина, който почина при жестоката злополука на Околовръстното в неделя рано сутринта. По думите му майката остава в неприятно положение с голям брой счупени кости и прешлени.

Семейството има четирима синове. Единият от тях живее у нас, откакто се оженил за българка. Родителите му са го изненадали, като пристигнали на посетители за рождения му ден. Катастрофата става в деня, в който френските жители си потеглят.

" Бяха споделили, че ще се обадят, когато дойдат във Франция. Никой не ни се обади. През целия ден се опитвахме да се свържем. Първо помислихме, че са изтощени поради дългото пътешестване. Звъняхме им на всеки час. Вечерта се притеснихме. Обадихме се в хотела и оттова ни споделиха, че е станала злополука ", описа Самюел, който живее в Банско.

" Свижданията в болничното заведение са сложни. Сега тя е на легло, не би трябвало да се движи в продължение на 45 дни и даже повече. В схващане е, само че е объркана. Заради медикаментите, които й дават, не схваща изцяло какво се е случило, даже не знаеше, че е претърпяла случай ", споделя още Самюел.

" За нас в този момент е от голяма важност нашата майка и тя да получи най-хубавата помощ. Искаме да си я приберем вкъщи в положително положение. Има счупвания на гръбнака. Искаме да сме сигурни, че един ден тя ще върви още веднъж и всичко ще е наред ", споделя Самюел.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР