Очевидно на коалиционно ниво и на ниво разпределение по министерствата

...
Очевидно на коалиционно ниво и на ниво разпределение по министерствата
Коментари Харесай

Христо Иванов видя очевиден проблем в коалицията


Очевидно на съдружно равнище и на равнище систематизиране по министерствата като някакви феодални владения на обособени партии имаме проблем в обединението и ще би трябвало или да намерим сили да сглобим по-добре структурата си, или това ще изяде главата на този кабинет, сподели Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от „ Демократична България, представен от Нова телевизия.

По-рано през днешния ден депутатите не одобриха кандидатурата на Любомир Каримански за шеф на Българска народна банка, парите за пътните строители също не бяха гласувани в Народното събрание. Появи се и информация за вероятно подаване на оставка от страна на министъра на външните работи Теодора Генчовска, която министър председателят Кирил Петков изрично отхвърли.

„ В момента текат всевъзможни подправени вести. Нищо не се е трансформирало в нашето виждане. Имаме доста общи задания. Вчера обединението направи нещо доста хубаво – закри Спецпрокуратурата и спецправосъдието. Така че имаме и победи ”, сподели още министър-председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР