Очевидно има някакво напрежение, след като има напуснали министри, коментира

...
Очевидно има някакво напрежение, след като има напуснали министри, коментира
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Очевидно има някакво напрежение в коалицията

" Очевидно има някакво напрежение, откакто има напуснали министри ", разяснява ръководителят на ПГ на " Продължаваме Промяната " Андрей Гюров на журналистически въпрос в Народното събрание дали връзките в ръководещата коалиция са напрегнати. Поводът беше информацията, че трима от министрите на партия " ИТН " (ИТН) са напуснали днешното съвещание на Министерския съвет, на което кабинетът разисква актуализацията на бюджета, съобщи Българска телеграфна агенция.

Поддържаме контакт с останалите съдружни сътрудници, чакаме информация от Министерския съвет и по-късно през днешния ден Изпълнителният съвет на " Продължаваме Промяната " ще излезе с декларация и конференция, на която ще можем да отговорим на всички въпроси, уточни той. Гюров посочи, че конференцията ще бъде в 16:00 часа в Българска телеграфна агенция.

Както виждате, не ние напуснахме Министерски съвет, не ние имаме искания за средства, които има или няма в бюджета, тъй че би трябвало да съберем информацията и тогава да можем да ви отговорим, разяснява още ръководителят на ПГ на " Продължаваме Промяната ".

Попитан дали Има Такъв Народ са благонадежден сътрудник, Андрей Гюров сподели, че това е въпрос, който в този момент ще си проличи по време на актуализацията. От наша страна взимаме всички ограничения да върви връзката, тъй като от 1 юли желаеме да има нарастване на пенсиите, което изисква доста непоколебим график на приемане на актуализацията през комисии и през пленарна зала, добави той.

Очаквайте подробности
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР