Очевидно има напрежение, след като министри са напуснали заседанието на

...
Очевидно има напрежение, след като министри са напуснали заседанието на
Коментари Харесай

Гюров: Очевидно има напрежение в коалицията

Очевидно има напрежение, откакто министри са напуснали съвещанието на Министерски съвет, разяснява Андрей Гюров ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната ".

Гюров сподели, че поддържат връзка с останалите съдружни сътрудници, с цел да върви връзката. Подчерта, че вниманието би трябвало да се насочи към приемането на актуализацията на бюджета и антикризисните ограничения.

Дали Има Такъв Народ са благонадежден сътрудник ще си проличи при приемането на бюджета, разяснява Гюров.

Любомир Каримански също разяснява напускането на министрите.

„ Напускането на нашите министри е тяхно право, откакто нищо не им е утвърдено. Сигналът е, че първо на съдружно равнище би трябвало да бъдат решени нещата и тогава да бъдат вкарвани в обособените ведомства “.

Това сподели в коридорите на Народното събрание Любомир Каримански от „ ИТН “, който е ръководител на бюджетната комисия в Народното събрание. Той бе помолен да разяснява демонстративното овакантяване на министрите на Има Такъв Народ на съвещанието на Министерски съвет, където се обсъждаше актуализацията на бюджета.

„ Вчера доста ясно си казахме, че би трябвало да бъдат спазени всички ангажименти и обещания, които са по отношение на Министерство на регионалното развитие с индексацията към строителите и към всички тези, които действително извършват поръчките. В същото време Министерство на външните работи също имаше едно искане за командировките зад граница и за възнагражденията, защото там са едни от най-ниските. Те са създали нов организационен устав. Чакаме така наречен дейно ръководство в държавното управление да прави оценка всички тези документи. Не знам дали има потенциалът да ги оцени ", разяснява Каримански.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР