Очевидно голямата изненада е , според бившия депутат от левицата

...
Очевидно голямата изненада е , според бившия депутат от левицата
Коментари Харесай

Курумбашев: Ако Слави Трифонов състави правителство, няма да има опозиция

Очевидно огромната изненада е , съгласно някогашния народен представител от левицата и един от основателите на " Ку-ку " Петър Курумбашев. " Формалният победител е ГЕРБ. Но неофициалният е " ИТН " (ИТН). Това се дефинира по доста елементарен аршин - нито една политическа мощ няма предпочитание да направи коалиция с ГЕРБ ", съобщи в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Курумбашев.
Според него, в случай че Слави Трифонов предложи държавно управление е допустимо даже да получи 240 депутати, само че заплахата е, че тогава няма да има съпротива . Петър Курумбашев разяснява предлагането на Бойко Борисов да даде 10 народни представители на Има Такъв Народ. " Към тия депутати можеше да има и 10 литра ракия. Освен това, предлагането няма и период на валидност. За какъв брой време ще са разполагаем - до момента в който гибелта ни раздели, до момента в който са живи, за 24 часа, за дежурство ", попита някогашният депутат. Той счита, че е унизително да се препращат и да се раздават хора по този метод.
 Избраха Петър Курумбашев за почетен консул на Малайзия в България Избраха Петър Курумбашев за почетен консул на Малайзия в България
Петър Курумбашев ще бъде новият почетен консул на Малайзия в България. Това стана факт, откакто някогашният народен представител от Българска социалистическа партия и евродепутат...
" Сега има остарял и нов стопанин. Не знаят кой е по-силен. Даже има подозрение у хората двамата нещо не са ли си споделили ", метафорично уточни Курумбашев. Според него, от началото на демокрацията нищо не се е трансформирало в страната. И Слави Трифонов е в правото си да изиска чиста победа, което обаче ще докара до нови избори. " Дали ще го направи, не може да се приказва от негово име. Да изчакаме да се завърти ролетката, която ще стартира бързо да се върти през идната седмица ", заключи Петър Курумбашев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР