Очевидно голяма външна политика няма да се прави. Ако искаме

...
Очевидно голяма външна политика няма да се прави. Ако искаме
Коментари Харесай

Владимир Чуков за новия министър на МВнР: Очевидно голяма външна политика няма да се прави

" Очевидно огромна външна политика няма да се прави. Ако желаеме да има диря във външната политика, отпред би трябвало да бъде персона, която е мощно позната. Очевидно Черна гора, чийто дипломат наш дипломат там беше настоящият длъжностен външен министър Стефан Димитров, не е наш приоритет и това е човек, взет пъкъл хок ". Това съобщи арабистът Владимир Чуков пред NOVA NEWS. Думите му са часове след промяната на номинирания за длъжностен външен министър - Ивайло Ценов, който беше заменен от Стефан Димитров Димитров. 

Според международника, Димитров след края на служебния кабинет евентуално ще отиде на чуждестранен мандат. " Мисията на външния министър е да бъдат разнесени машините за гласоподаване в чужбина за идния избор ", сподели Чуков.

Относно спора в Близкия изток той сподели, че израелските войски са се отдръпнали от Рафа. Има един кордон сред Северна и Южна Газа. " Хамас " желае всички поданици да се върнат в Ивицата, а Израел споделя – без мъжете, единствено дамите и децата. Кордонът от израелски бойци ще ревизира дали тези хора са членове на " Хамас ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР