Очевидно Георги Георгиев, по-известен в Пловдив като Жоро Лъжата, обича

...
Очевидно Георги Георгиев, по-известен в Пловдив като Жоро Лъжата, обича
Коментари Харесай

Глобеният шофьор на линейка се оказа Жоро Лъжата. Дано този път казва истината ВИДЕО

Очевидно Георги Георгиев, по-известен в Пловдив като Жоро Лъжата, обича да е под прожекторите. Днес известният на медиите с разнообразни скандални случки стана още по-известен, като се оплака в една от малките екрани, че е санкциониран непозволено за превишена скорост, карайки кола за спешна помощ с включени буркани и сирени.

Припомняме, преди съвсем 2 години и половина скрита камера на GlasNews разкри по какъв начин парамедикът се показва за доктор и даже установи гибел. Тогава с изненада констатирахме, че в медийното пространство е показан като доктор Георгиев. От години практикува неотложна помощ, само че хората, с които работи, неотдавна разбрали, че в действителност не е доктор. Това обаче не му пречеше с изключение на медицински операции, да издава и известия за гибел. Правеше го с печата на двама доктори.

Тогава екипът на GlasNews го снима със скрита камера да инжектира диазепам на подставено лице. А лекарството е със зелена рецепта, както самият той признава, и се слага единствено при специфични случаи. Тази здравна операция се прави в кабинет за неотложна помощ на частната компания " Евромед ", благосъстоятелност на Георги Георгиев. За това, че Георгиев прави нерегламентирани медицински услуги, получихме доста сигнали.



Кой е Георги Георгиев? Известен с прякора Жоро Лъжата. Бивш служител на реда. Работил е дълги години в общинска полиция. Понастоящем парамедик, представящ се за доктор. Известен в медиите от разнообразни случки и под името доктор Георги Георгиев.

Веднага след нашето следствие прокуратурата в Пловдив се самосезира и стартира инспекция. Последваха и арести. А при претърсванията в дома на Георгиев и в кабинета му за Неотложна помощ бяха открити доказателства, че той прави неразрешени от закона медицински действия.

Сега Георги Георгиев твърди, че незабавният автомобил бил сниман от камера на КАТ на път за пациент в сериозно положение. Дали това е по този начин, следва да разберем.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР