Очевидно е, че между партньорите в управлението прескачат искри и

...
Очевидно е, че между партньорите в управлението прескачат искри и
Коментари Харесай

Политолог прогнозира кадрови промени в ДПС

Очевидно е, че сред сътрудниците в ръководството прескачат искри и стартира нанасяне на удари в навечерието на политическата акция за локалните избори за добиване на политически дивиденти. Това съобщи пред bTV политологът доцент Петър Чолаков.

Той означи, че от тази позиция идват, само че " ние сме във властта с тези хора, които са помогнали да изчезнат тези милиарди ".

Според него не е " подправен заек " - ръководещите се нахвърлили да трансформират всичко. Темата за националния празник обаче не събрала единодушие в обществото, заради което водачът на по-голямата групировка в ръководството

По отношение на конституционната промяна Чолаков уточни, че там е огромният залог за ограничение на пълномощията на президента.

От своя страна политологът Цветанка Андреева съобщи, че се следи надзор без аналог.
 Пеевски не счита, че локалните избори ще въздействат на ръководството
Пеевски не счита, че локалните избори ще въздействат на ръководството

Движение за права и свободи няма да е балансьор за връзките сред ПП/ДБ и ГЕРБ

" Във всички други съдружни ръководства дребният сътрудник излизаше и се оплакваше, а огромният изпълняваше някакви претенции. Този път виждаме действителен надзор в живо време, което е добре за самата изпълнителна власт. В тази сглобка и ротационна коалиция - това е положително ", разяснява тя.

По нейни думи наближават кадрови промени в Движение за права и свободи.

" Делян Пеевски застана единствен представител на Движение за права и свободи. Другите политически фигури се отдръпнаха, което приказва, че там текат някакви процеси и вътрешни промени ", означи Андреева и добави: " Те се хващат за дребните неща. Нямат различия по централните тематики. За службите никой не оспори концепцията за промяна. Беше оспорено сливането на Военното разузнаване с другото разузнаване. Според мен няма разминаване в главната цел. При детайлите на първи проект е потребността от експертиза ".
 Пеевски: Движение за права и свободи не е в обединението, новата Конституция - декември
Пеевски: Движение за права и свободи не е в обединението, новата Конституция - декември

Всичко го вършим, тъй като това е едно евроатлантическо държавно управление и това е вярното за България

Социологът Кольо Колев пък уточни, че стремежът на " Демократична България " е преодоляването на службите , което те самите наричали реформиране. Имало доста патоси и малко експертиза.

" Моделът е единствено в една-единствена страна, която след Втората международна война е основала своите служби - Германия. Навсякъде другаде моделът при системата на разследващите служби е друг. Очевидно този възторг е нездравословен ", акцентира той.

Социологът означи, че политиката е диалог къде отиват парите на данъкоплатците. Според него е по-добре потокът да не тече в една посока, а да напоява повече линии. Дали това ще е дейно за обществото - ще теглим чертата и ще забележим, заключи той.
 Сглобката е извънредно постоянна, само че ГЕРБ с поредна контра на Политическа партия
Сглобката е извънредно постоянна, само че ГЕРБ с поредна контра на Политическа партия

Заради " донос -
бонус " и ДДС-то за хотелите и ресторантьорите

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР