Очевидно е, че хитовият серила на Netflix – Stranger Things,

...
Очевидно е, че хитовият серила на Netflix – Stranger Things,
Коментари Харесай

Какво мисли Стивън Кинг за Stranger Things

Очевидно е, че хитовият серила на Netflix – Stranger Things, е колкото самоуверен и новаторски, толкоз е и поклонение пред филмовите и литературни хорър класики от 80-те и 90-те.

Не на последно място, епизодите на Stranger Things постоянно са намигане към творбите на Стивън Кинг. Освен че невръстните герои в сериала карат колела и се държат тъкмо като момчетата от The Losers’ Club от кино лентата "ТО ", странните същества в сериала като че ли за изпълзели от "Мъглата " на Кинг, а суперсилите на 11 са напряко идентични с тези на дребната Чарли МакГий от "Подпалвачката ".

Нещо повече – в Stranger Things има безусловно ясни реплики като: "Наистина ли не се плашиш от нищо? Дори от клоуни? " или пък "Чел ли си въобще нещо от Стивън Кинг? ", които да препращат към и благодарят на Краля на хоръра.

Вече е ясно и Неговото мнение! В Twitter акаунта си Кинг съобщи какво мисли за новия сезон на сериала: "Дами и господа, учете се по какъв начин се прави. Никакви нелепости, безусловно искрено, ужасно развлечение ".

STRANGER THINGS 2: Ladies and gentlemen, that's how you do it: no bullshit, balls to the wall entertainment. Straight up.
— Stephen King (@StephenKing) 9 ноември 2017 година
Не се учудваме, прочее!

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР