Очевидно днес тази идея кандидатите да вземем отношение е добра.

...
Очевидно днес тази идея кандидатите да вземем отношение е добра.
Коментари Харесай

Цонев: Толкова е абсурдна ситуацията, че създателите на Конституцията не са я предвидили

Очевидно през днешния ден тази концепция претендентите да вземем отношение е добра. Нямам терзания по отношение на това, от кое място би могла да пристигна поддръжка. И желая да напомня на господин Вигенин, че той беше външен министър с поддръжката на Движение за права и свободи. Няма нищо ужасно. Това съобщи от трибуната на Народното събрание претендентът за ръководител на Народното събрание от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

Когато в първия ден от името на парламентарната група на Движение за права и свободи се обърнах към евентуалните претенденти, споделих, че имаме две условия. Първо - претендентът е пръв измежду равни и да знае, че равните са равни. Тогава не знаех, че това може да се отнася за мен като за претендент. Мога да потвърдя, че в случай че бъде подсилен, ще извърша това изискване. В тези два дни имах опция да приказвам с доста сътрудници, публицисти, другари и с хора, които не споделят концепциите на нашата партия, сподели още той.

Толкова са неуместно огромни окопите сред обособените политически сили, че в този момент не можем да излезем от тях. Толкова е неуместна обстановката, че основателите на Конституцията не са си помислили да плануват развиване на тази обстановка. Тази процедура е изведена пред скоба. Толкова са считали, че изборът на индивидът, който води тук, е надполитически. Разбирате ли до каква степен стигна борбата на политическите сили, попита Цонев от трибуната на Народното събрание.

Смятат ни за луди, освен че не ни схващат, уточни още депутатът от Движение за права и свободи.

Снимка: Булфото
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР