Очевидните прозрения от епохата на пандемията включват Мразя работата си“,

...
Очевидните прозрения от епохата на пандемията включват Мразя работата си“,
Коментари Харесай

Американците все още са по-сладки за нещата, отколкото преди пандемията. Колко дълго може да продължи?

Очевидните прозрения от епохата на пандемията включват „ Мразя работата си “, „ учебното заведение е грижа за деца “ или „ подготовките на виртуалния хор са жестоки “. Американците наподобява са се хванали на по-малко явно: „ материализмът е приказен “. Сравнявайки четвъртите тримесечия на 2019 година и 2023 година, потребителите са отделили към два процентни пункта повече от разноските си за физически неща. Какво става? Променили ли са се за добро(а)?

Когато блокировките затвориха заведенията за хранене и накуцаха пътуванията, превключването на разноските към нещата имаше смисъл. (Моят персонален принос беше анулирано участие във фитнес зала, бягаща пътека и две котенца.) Германия, Франция и Обединеното кралство видяха сходни трендове.

Това, което се случи по-късно, беше по-странно. Дори след облекчаването на рестриктивните мерки от ерата на Covid делът на разноските на американците за артикули остана висок. Това беше изключително необичайно, като се има поради, че в предишното те бяха склонни да минават към услуги, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР